SON DAKİKA
Hava Durumu

Enes Çelik, Erdoğan ile ne görüştü? İşte o özel açıklamalar...

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin detaylarını sitemiz www.haberindogrusu.com’a anlattı.

Haber Giriş Tarihi: 19.09.2024 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 19.09.2024 10:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Enes Çelik, Erdoğan ile ne görüştü? İşte o özel açıklamalar...

Çelik, kendisini kabul eden Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Bursaspor ile ilgili bilgi verdiklerini söyledi. Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından Bursaspor’a kalıcı gelir sağlayacak imar planı değişikliği ile ilgili de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı bilgilendirdiklerini anlatan Çelik, “Elbette bu plan değişikliğinin Bursa ayağı olduğu kadar Ankara ayağı da var. O nedenle Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı konuyla ilgili bilgilendirdik. Görüşmemiz çok verimli geçti” dedi.

“Başkanlık koltuğuna oturduğunuz günden bugüne kadarki süreci değerlendirir misiniz?” Sorusunu ise Çelik, “Sportif anlamda kayıpsız başlamak önemli. Mali anlamda da iyi başladık ama daha iyi olabilirdi” yanıtını verdi. Taraftarın ilgisini ve kulübü sahiplenmesini ise “muhteşem” olarak nitelendiren Çelik, bundan sonra özellikle iç saha maçlarını hep kapalı gişe oynamak istediklerini vurguladı. Çelik, tribün ve Bursastore gelirlerinin de kendileri için çok önemli olduğunu sözlerine ekledi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.