Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Bozbey'den ulaşım ücretleri ve trafik eleştirilerine yanıt!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ulaşım ücretleri ve trafik eleştirilerine yanıt verdi. Başkan, öğrencilerin sekiz liraya taşındığını belirterek, kenti rahat ulaşılabilir hale getirecek projeleri anlattı.

Giriş: 18.11.2025 19:01
Paylaş
Bozbey'den ulaşım ücretleri ve trafik eleştirilerine yanıt!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, şehirdeki ulaşım ücretlerine ve trafik sorunlarına ilişkin eleştirilere yanıt verdi. Öğrencilerin en ucuz şekilde taşındığını vurgulayan Bozbey, ulaşımı rahatlatacak projelerini paylaştı.

Bozbey, mecliste yaptığı açıklamada, "Ulaşımla ilgili olarak da Türkiye'de öğrenciyi en ucuz taşıyan il Bursa'dır. Öğrenciyi sekiz liraya taşıyoruz başka örneği yok" dedi.

Başkan, ulaşım sistemleriyle ilgili hazırladıkları projelere de değinerek, "Bursa'nın her noktadan her noktaya rahat ulaşabilmesi için 120 kilometrelik bir hat planladık. Bunları adım adım gerçekleştirmek istiyoruz. Hazırlıklarımız devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Bozbey, sadece öğrenci ulaşımını değil, şehir genelindeki ulaşım sorunlarını da projelerle çözmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Yorumlar

Haber Arama