SON DAKİKA
Hava Durumu

Müge Anlı, Narin Güran cinayetini neden ele almadığını açıkladı

Müge Anlı, Narin Güran cinayeti üzerine yayın yasağını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 09.09.2024 20:54
Haber Güncellenme Tarihi: 09.09.2024 20:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Müge Anlı, Narin Güran cinayetini neden ele almadığını açıkladı

Müge Anlı, 21 Ağustos’ta Diyarbakır’da kaybolan ve 19 günün ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran ile ilgili canlı yayında açıklamalarda bulundu. Narin’in ölümüyle ilgili olarak 24 kişinin gözaltına alındığını ve konuyla ilgili başsağlığı dileklerini ileten Anlı, bu olayın neden programında ele alınamadığını açıkladı.

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” programının açılışında, yeni eğitim yılına başlayan öğrencilere başarı dileyen Anlı, “Ne yazık ki bugün okula başlayamayan bir öğrencimiz var, 8 yaşındaki Narin. Nurlar içinde yatsın” dedi. Ancak, Narin cinayeti hakkında detaylı bilgi veremediğini belirterek, “Yayın yasağı nedeniyle bu olayı programımda işleyemedim” şeklinde konuştu.

Anlı, yayın yasağını ihlal eden diğer medya kuruluşlarına dair bir eleştiride bulunarak, “Benim dışımda kimse yayın yasağını dinlemedi. Ama yayın yapan arkadaşlarıma bir şey söylemiyorum. Bu haberlere neden yayın yasağı getiriliyor, bunu konuşmak lazım” ifadelerini kullandı.

Olayla ilgili birçok bilgi aldığını ancak mahkeme kararları nedeniyle açıklama yapamadığını belirten Anlı, “Bana da gelen çok bilgi var ancak mahkeme kararı var. Açıklayamıyorum” dedi. Daha önce benzer bir durum nedeniyle kendisine dava açıldığını hatırlatan Anlı, “Bana plaket verilmesi gerekirken yasak yüzünden dava açıldı. O yüzden dikkat ediyorum” şeklinde konuştu.

Müge Anlı’nın açıklamaları, olayın medyadaki yansımaları ve yasal süreçler üzerine dikkat çekti.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.