SON DAKİKA
Hava Durumu

Amca Salim’le ilgili ‘iki kadın’ detayı: Narin onları görmüş olabilir

Bahtiyar tutuklu amca Salim Güran’ın Narin’in annesi ve Narin’in başka bir amcasının eşiyle ilişkisi olduğu söylentilerinin yayıldığını belirtti. Narin’in bu ilişkilerdekilerden birinin uygunsuz halini görmüş olabileceğini savunan Bahtiyar, “Narin bu yüzden öldürülmüş olabilir” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2024 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2024 07:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Amca Salim’le ilgili ‘iki kadın’ detayı: Narin onları görmüş olabilir

Narin Güran soruşturmasında her geçen gün yeni bir detay ortaya çıkarken soruşturmanın 1 numaralı şüphelisi olarak hala amca Salim Güran yer alıyor. Narin Güran’ın annesiyle tutuklanan amca arasında bir ilişki olabileceği iddia edilirken itirafçı Nevzat Bahtiyar’dan bir iddia daha ortaya atıldı

İKİ KADINLA İLİŞKİ DETAYI

Bahtiyar, savcılığa verdi ifadede Salim Güran’ın Narin’in başka bir amcasının karısıyla daha ilişkisi olduğunu iddia etti. Habertürk’ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre Bahtiyar ifadesinde, “Ancak bu hususta kimsenin ifade vereceğini düşünmüyorum.” dedi.

YENİ AYRINTILAR ORTAYA ÇIKTI

Jandarmadaki işlemlerin ardından Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’na götürülen itirafçı Nevzat Bahtiyar’ın ifadesinin bir kısmı yayınlanmıştı. Bahtiyar’ın savcılığa verdiği 3 sayfalık ifadesinin ayrıntıları da ortaya çıktı. İşte Bahtiyar’ın savcılıktaki ifadesinin dehşete düşüren bölümü:

“NEDEN SİLDİĞİMİ HATIRLAMIYORUM”

“Ben olay günü olan 21.08.2024 günü ile yakalandığım güne kadar ki süreçte 23 plakalı aracımı kesinlikle yıkamadım. Ayrıca olay günü kesinlikle hiçbir şekilde telefonumu kapatmadım. Olaydan sonrada kesinlikle cep telefonumu değiştirmedim. Ancak olaydan hatırlayamadığım bir gün telefonumda bulunan görüşme kayıtlarını sildiğimi hatırlıyorum ama neden sildiğimi hatırlamıyorum. Olaydan önce veya sonra Salim Güran kesinlikle bana herhangi bir para ödemedi ve hesabıma para göndermedi.

SALİM GÜRAN VE İKİ KADIN DETAYI

Nevzat Bahtiyar, son sayfadaki ifadesinde Salim Güran ile ilgili şoke eden iddialarda bulundu. Salim Güran’ın hem Narin’in annesi hem de Narin’in bir amcasının eşiyle yani iki kadınla ilişkisinin söylentisi olduğunu belirterek ifadesine şöyle devam etti: Salim Güran’ın, Narin’in annesi ve amcasının eşi olan M. Güran ile ilişkilerinin olduğu konuşuluyordu. Ancak bu hususta kimsenin ifade vereceğini düşünmüyorum.”

“NARİN İLİŞKİYİ GÖRÜNCE ÖLDÜRÜLDÜ”

“Benim olaya ilişkin sadece tahminim Salim Güran’ın bu iki kadından biriyle yaşadığı cinsel ilişkiyi Narin Güran’ın görmesi üzerine Narin’in bu hususu anlatması durumunda toplum arasında dışlanacağı, itibarsızlaşacağı ve Güran ailesi içerisinde problemler yaşanacağından dolayı Narin Güran’ı öldürmek istemiş olabileceğini düşünüyorum. Ancak ben kendi gözlerimle Salim Güran’ın bu iki kadınla ilişki yaşadığını görmedim.”

“İLİŞKİ YAŞAMAK İÇİN GİTMEDİ”

“Salim Güran bu hususta da bana herhangi bir şey anlatmadı. Olay espasında da ben Yüksel Güran, Enes Güran ve Maşallah Güran’ı görmedim. Ben ayrıca Narin Güran’ı da görmedim. Ayrıca şu hususu da belirtmek isterim ki; Salim Güran ile Arif Güran’ın kardeşleri olan Ethan Güran’ın oğlu olan Uğurcan Güran’ın 25.08.2024 günü düğünü yapılacağından Tavşantepe Mahallesi’ndeki Güran ailesinin erkek bireylerinin büyük çoğunluğunun düğün davetiyesi dağıtmak üzere mahalle dışına çıktıklarından dolayı Salim Güran’ın böyle bir cinsel ilişki yaşamak İçin Tavşantepe Mahallesi’nde kalmış olabileceğini düşünüyorum.”

Zaten Salim Güran’ın olay esnasında ilk beni tepeden çağırdığı nokta Arif Güran’ın ahır olarak kullandığı yerin yanıydı. O yüzde belirttiğim bu ahır bölgesinde böyle cinsel ilişki yaşanmış olabilir. Bu sırada da Kuran kursundan dönen Narin Güran’ın patika olan yolu kullanıp ikametine gitmesi üzerine direkt karşısında ikametin ahır olarak kullanılan bölümünde bir şey görmüş olabileceğini düşünüyorum.”

“NARİN İKAMET DIŞINDA ÖLDÜRÜLDÜ”

“Aynı olayda Narin Güran terlikleriyle birlikte Salim Güran tarafından yanıma getirilmesi de Narin Güran’ı ikamet dışında öldürüldüğünü göstermektedir. Narin Güran’ın cesedinin bulunacağını biliyordum. Narin Güran’ı ben öldürmedim ama Jandarma görevlilerinin beni yakalayacaklarından korkuyordum.”

“BEN NARİN’İ ÖLDÜRMEDİM”

Jandarma görevlileri ikametime gelince ben de bu olayı itiraf ettim. Olay tamamen yukarda anlattığım gibi gerçekleşmiştir. Ancak ben yukarıda da anlattığım üzere kesinlikle Narin Güran’ı öldürmedim, sadece Salim Güran tarafından bana cesedin teslim edilmesi üzerine götürüp Eğritutmaz Deresi’ne bıraktım.

Dolayısıyla üzerime atılı Kasten Öldürme suçunu kabul etmiyorum. Ekleyeceğim başkaca bir husus yoktur.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.