SON DAKİKA
Hava Durumu

Bursa’nın ilk Semt Lokantası açıldı; İşte 4 çeşit yemeğin fiyatı…

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı Semt Lokantası CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla açıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey, 4 kap yemeğin fiyatını 60 lira olarak belirlediklerini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 27.07.2024 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 27.07.2024 15:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.haberindogrusu.com
Bursa’nın ilk Semt Lokantası açıldı; İşte 4 çeşit yemeğin fiyatı…

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, 3 günlük Bursa programında Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şehre kazandırdığı ilk Semt Lokantası’nın da açılışını gerçekleştirdi.

Merinos Parkı’ndaki Gölpark Tesisleri’ni Semt Lokantası’na dönüştüren Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “4 çeşit yemeğimizi 60 liradan vereceğiz. Vatandaşlarımız saat 11.30-13.30 arasında buradan faydalanacaklar. Vatandaşlarımızın yanında ihtiyaç sahiplerinin de yanında olmaya devam ediyoruz” dedi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel de, “Büyük bir ekonomik kriz var. Bu kriz en temel ihtiyaçlarını karşılayamama noktasına geldi. Barınma, beslenme, giyinme sorunu var. Bütün sorunları çözme adında yerel yönetimler üzerinden çare arıyoruz.

4 kamp sıcak yemek 60 liraya verilecek. Bu hizmeti Bursalı vatandaşlarımıza sunduğu için Başkanımız Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Sayın başkan yıl sonuna kadar Semt Lokantaları’nın sayısını 4’e çıkacağını söyledi. Ben buradan hali vakti yerinde olan vatandaşlarımıza çağrıda bulunmak istiyorum; askıda yemek uygulamasını gelin burada da uygulayalım. 10 öğrenciye, ihtiyacı olan 10 vatandaşımıza sizlerin sayesinde buradan yemek ulaştıralım” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.