Arama Haber Code Logo Arama

HABERLER

Sevgilisini boğazından bıçaklamıştı: Eski polis tutuklandı

Sakarya’da önceki yıllarda sevgilisi için 3 kez şehri birbirine katan ve en son aynı kadını boğazından bıçaklayarak ağır yaralayan eski polis, ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Giriş: 2025-01-16 03:37:00
Paylaş
Sevgilisini boğazından bıçaklamıştı: Eski polis tutuklandı

Görevinden ihraç edilen polis T.T., 2022’de sokak ortasında pompalı tüfekle etrafa ateş açmış, 2023’de sevgilisini rehin almış, 2024’de de yine farklı bir olayda silahla etrafa ateş açmış ve “silahla tehdit” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cezaevinden çıkan T.T., bu kez de dün akşam saatlerinde Adapazarı ilçesi Semerciler Mahallesi Çark Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın ara katında 2023’de rehin aldığı sevgilisi I.A. (43) isimli kadını, boğazından defalarca bıçaklayıp kaçtı.

Yaralı kadın, olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Şüpheli de özel harekat polis ekiplerince yapılan operasyon neticesinde evinde yakalanarak gözaltına alındı. Eski polis T.T., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar

HABERLER

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni tutuklandı

İstanbul’da bilirkişi ile yapılan telefon görüşmesinin izinsiz şekilde kayda alınarak ifşa edilmesi ve bilirkişinin hedef gösterilmesine ilişkin soruşturmada Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Barış Pehlivan ve Kürşat Oğuz adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı.

Giriş: 2025-01-30 08:19:00 | Güncelleme:
Paylaş
Halk TV Genel Yayın Yönetmeni tutuklandı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir kısım soruşturmalarda ve mahkemeler nezdindeki kamu davalarında bilirkişi olarak görevlendirilen bir şahıs ile yapılan telefon görüşmesinin izinsiz olarak kayda alınıp yayınlanmak suretiyle ifşa edildiği, ayrıca bilirkişinin isminin hedef gösterilecek şekilde açıklanarak yargılamanın seyrini etkilemeye yönelik sözler sarf edildiği tespit edilmişti.

 3 şüpheli de gözaltına alınmıştı

Konuya ilişkin 27 Ocak tarihinde Halk TV yayınında söz konusu eylemlere katıldığı iddia edilen Barış Pehlivan, Sunucu Seda Selek ve Kanal Sorumlu Müdürü Serhan Asker hakkında “kişiler arasındaki konuşmaların dinlenmesi ve kayda alınması” ve “bilirkişiyi etkilemeye teşebbüs” suçlarından soruşturma başlatılmış, 3 şüpheli de gözaltına alınmıştı.

Emniyetteki işlemlerden sonra ne olmuştu?

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edilmiş, şüphelilerden Selek ve Asker, savcılığa verdikleri ifadelerinin ardından adli kontrol tedbiri uygulanması talebiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılmıştı. Öte yandan şüpheliler Barış Pehlivan ve Serhan Asker’in alınan ifade içeriklerine göre Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ve Program Koordinatörü Kürşat Oğuz’un da atılı suçlara iştirak ettikleri gerekçesiyle adı geçen şüphelilerin de ifadelerinin alınması amacıyla Emniyet Müdürlüğü’ne talimat verilmişti.

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni tutuklandı

Savcılıkta ifade işlemleri tamamlanan şüpheliler tutuklama talebiyle Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi. Hakimlikte işlemleri tamamlanan şüpheliler, gazeteci Barış Pehlivan, sunucu Kürşat Oğuz adli kontrol tedbiriyle serbest bırakıldı. Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ise çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’nce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Arama