Bursaspor’un benzinlik arazisinde neler oluyor?

70 milyon 100 bin TL muhammen bedel ile satışa çıkan benzinlik arazisinin akaryakıt istasyonu kısmına hiçbir teklif gelmeyince, ikinci açık artırma için teklif verme sürecinin 25 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 08.06.2024 06:37
Haber Güncellenme Tarihi: 08.06.2024 06:37
https://www.haberindogrusu.com

Bursaspor’un Yakın çevre yolu, Avrupa Konseyi Bulvarı’na cepheli Soğanlı Mahallesi’nde yer alan ve icradan satışa çıkarılan benzinlik arazisinin üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunun teklif verme süreci dün itibarıyla sona erdi. Açık artırma için herhangi bir teklifin olmadığı öğrenildi. Bursa 3. Genel İcra Dairesi’nin 70 milyon 100 bin TL’den başlayan ihalesine kimse teklif vermeyince akaryakıt istasyonu ilk açık artırma ile satılamadı.

YENİDEN SATIŞA ÇIKACAK

Teklif gelmediği için satılamayan Bursaspor’un benzinlik arazisinin akaryakıt istasyonu için ikinci kez açık artırma düzenleneceği kaydedilirken, 25 Haziran Salı günü başlayacak açık artırmada yeniden satışa sunulacak. İkinci açık artırma için yapılacak tekliflerde son gün ise 2 Temmuz Salı günü olarak belirlendi.

TAŞINMAZLAR DAHA SONRA

Bursaspor Kulübü daha önce yaptığı açıklamada ihale kapsamında, 6666,92 m² toplam arazinin sadece akaryakıt istasyonu olan kısmının satışa çıkacağını belirtmiş ve “Benzinlik dışındaki 10 adet bağımsız bölümden oluşan taşınmazlar, ikinci bir ihale ile daha sonra satışa çıkarılacaktır. Mevcut akaryakıt istasyonumuzun yüksek bir bedelle satılması, kulübümüze önemli bir fayda sağlayacaktır” ifadelerine yer vermişti.