Bursaspor'da hedef o isim!

En güçlü aday olarak Çağdaş Çavuş’un konuşulduğu yeşil beyazlı ekipte farklı isimlerle de dirsek teması sürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2024 10:14
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2024 10:14
https://www.haberindogrusu.com

Gelecek sezon tarihinde ilk kez TFF 3. Lig’de mücadele edecek Bursaspor’da yönetim kurulu, bir yandan transfer yasağını kaldırmak için yoğun çaba sarf ederken diğer yandan da yeni teknik direktör arayışlarını sürdürüyor.

Birçok isimle görüşme gerçekleştiren Enes Çelik yönetiminin, Kepezspor’da şampiyonluk sevinci yaşayan 41 yaşındaki teknik adam Çağdaş Çavuş ile anlamaya yakın olduğu iddia edildi.

KEPEZ’İ ŞAMPİYON YAPTI

Ankara doğumlu olan Çağdaş Çavuş, 3. Lig 1. Grup’ta bulunan Kepezspor’u 2. Lig’e çıkarırken, 28 maçta 22 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 yenilgiyle 70 puan toplayarak maç başına 2.50 puan ortalaması tutturdu. Bir önceki sezon da Alanya Kestelspor’u çalıştıran Çavuş, takımıyla normal sezonu 2. sırada tamamlamış ve play-off finalinde Karaman FK’ya 2-1 mağlup olmuştu.

BAKKAL’IN YARDIMCISIYDI

Kepezspor ve Alanya Kestel dışında birçok takımda yardımcı antrenörlük yapan Çağdaş Çavuş, 2018-2019 sezonunun son bölümünde Bursaspor’da takımın başına getirilen Mesut Bakkal’ın yardımcılığını da üstlenmişti.

Tüm konsantrasyonunu transfer tahtasında yer alan dosyaları tamamen kapatmak için harcayan yönetimin, farklı teknik adamlarla da teması devam ederken, önümüzdeki günlerde teknik direktör konusunun netliğe kavuşması bekleniyor.