Belçikalılar ayaklandı, Lukaku çılgına döndü! Gündemde yine o var

Belçika Slovakya mücadelesinde turnuvanın tek Türk hakemi Halil Umut Meler düdük çaldı. Meler Lukaku'nun 56 ve 86'ncı dakikada attığı 2 golü de iptal ederken, bu kararlar çok konuşuldu. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 18.06.2024 06:51
Haber Güncellenme Tarihi: 18.06.2024 06:51
https://www.haberindogrusu.com

Türkiye'yi EURO 2024'te temsil eden Halil Umut Meler, turnuvanın üçüncü gününde oynanan Belçika, Slovakya maçında düdük çaldı. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Kerem Ersoy yaptı.

Karşılaşma 7. dakikada Schranz'ın ayağından gelen golle 1-0 Slovakya üstünlüğü ile sona ererken turnuvanın ilk büyük sürprizi de yaşanmış oldu.

Halil Umut Meler karşılaşmanın 56. dakikasında özellikle Belçikalılar'ın tepkisini çeken bir karara imza attı. Yıldız isim Lukaku ceza sahası içinde sol taraftan gelen pası filelerle buluştururken, yapılan VAR kontrolü sonrası gol iptal edildi.

Öte yandan maçın 86'ncı dakikasında da topu filelere gönderen Lukaku'nun bu golü de VAR incelemesi sonrası elle müdahale gerekçesiyle iptal edildi.

Meler'in bu kararı sosyal medyada da gündem olurken, karşılaşmada birçok net golü kaçıran bulduğu goller de iptal edilen Lukaku, Meler'e yoğun tepki gösterdi.