RUMELİFED'de Şaban Gülşen güven tazeledi

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED), Bursa'da 4. Olağan Genel Kurul Toplantısını düzenledi. Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) mecvut genel başkanı Şaban Gülşen, 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrardan başkan seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.06.2024 21:51
Haber Güncellenme Tarihi: 09.06.2024 21:51
https://www.haberindogrusu.com

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) 4. Olağan Genel Kurul Toplantısını Osmangazi ilçesinde bulunan Ördekli Kültür Merkezi'nde gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısına CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç katıldı.

4. Olağan Genel Kurul Toplantısı İstiklal Marşı ve saygı duruşu sonrasında başlarken kararlaştırılan divan üyeleri yerlerini aldı. Divan başkanı gündemi okudu.

BAŞKAN BAŞARILAR DİLEDİ

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED), mecvut genel başkan Şaban Gülşen açılış konuşması yaptı. Gülşen, bugün yapılacak Rumeli Dernekleri Federasyonu Genel Kurul Toplantısı için başarılar diledi.

"HER ZAMAN DAVANIN BİR PARÇAYIZ"

CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, "Ben de sizler gibi bu camianın insanı olarak biliyorum ki, bize bize anlatmaya gerek yok. Bu büyük şehirlerde kendi değerlerimizi ve kültürlerimizi yaşatmak için oluşturduğumuz derneklerimiz var. Birlikte haraket etme özelliği yaratmak çok önemli. Bu camialar ve dernekler sıradan hemşehrilerin bir araya gelişi değil, bunu da gösteriyoruz. Her zaman davanın bir parçası olduğumuzu belirtmek istiyorum" şeklinde konuştu.

KUTLU MÜCADELELERİ SÜRDÜRECEĞİZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, "Büyük bir medeniyetin temsilcisi olarak o topraklarda geçmişten günümüze oradaki medeniyeti yükseltmek kutlu mücadeleleri sürdüreceğiz. Ben tekrardan Şaban başkanımıza ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum. Yeni kurulada başarılar diliyorum" dedi.

"PARTİ GÖZETMEDEN AYNI HEDEFTEYİZ"

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen, "Bursa deyince Rumeli için çok önemli bir şehir. 2004'ten beri başlayan bu süreçte,  Alinur başkanımızla, ilçe belediyelerimizle Rumeli faaliyetler açısından önemli adımlar attık. Mustafa Bozbey başkanımız da başta olmak üzere bu faaliyetlerin devam edeceğine inananıyorum. Rumeli deyince biz parti gözetmeden aynı hedef doğrultusunda ilerliyoruz" diye ifade etti.

MEVCUT BAŞKAN TEKRARDAN ADAY

Faaliyet Raporu ve Gelir-Gider Durumu  okunmasının ardından Tek liste olarak seçime giren Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED), mecvut genel başkan Şaban Gülşen'i tekrardan başkanlığa aday yaptı.

YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Tüm Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUMELİFED) mecvut genel başkanı Şaban Gülşen, 4. Olağan Genel Kurul Toplantısında tekrardan başkan seçildi.

"BU GÖNÜL İŞİ"

Şaban Gülşen çok gururlu olduğunu belirtti. Gülşen, "Bizler her zaman anlattığımız gibi göçmenleriz ama burada kimse kimseyi para karşılığı yaptıramaz. Bu gönül işi. Camiamız için birlik olmak zorundayız. Kendi derneğine, komşuna, memlekete fayda sağlamak istiyorsak mecburuz bunu yapmaya. Allah için bu camia için çalışıyorum" şeklinde duygularını dile getirdi.